T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / TARSUS - Tarsus İlkokulu

CELAL GÖZLER - OKUL MÜDÜRÜ

1972 yılında Elazığ’da doğdu. Lise öğrenimini Elazığ Lisesi’nde tamamladı.  1996 yılında Fırat Üniversitesi  Su Ürünleri Mühendisliği’nden mezun oldu. 1996 yılında Sınıf Öğretmeni olarak atandı ve 2005 yılında Uzman Öğretmen oldu. 2014 yılında Anadolu Üniversitesi Kültürel Miras ve Turizm Programını bitirdi. 2015 yılında Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yönetim alanında yüksek lisansını tamamladı.

Rize-İkizdere Çamlık İlkokulu, Gümüşhane Arzular İlköğretim Okulu ve Mersin Tarsus Fevziçakmak İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmenliği, 2005-2011 yılları arasında Mersin Tarsus Fevziçakmak İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcılığı, 2011-2020 yıları arasında Mersin Tarsus Tekeliören İlkokulu/Ortaokulu’nda Okul Müdürlüğü yaptı. 2020 yılında Tarsus İlkokulu’na Okul Müdürü olarak atandı.

            Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Kitap İnceleme Komisyonu Üyeliği, Toplam Kalite Yönetimi Kurum Formatörlüğü, İYEP İlçe Koordinatörlüğü görevlerini yürütmüştür. Tübitak Bilim ve Toplum Programlarında 2 projeye yürütücülük ve 23 projeye danışmanlık yapmıştır. Tarsus Okçuluk Akademisi Kurucu Üyesi ve Başkan yardımcısıdır. Evli ve bir çocuk babasıdır.